#7 Tech Toys! – Pizza maken in je auto? Gadgets voor in de auto!

Na een aantal jaar/maanden gaat een auto vaak vervelen, daarom gaan vele hun auto ook pimpen op dat moment. Dit gebeurt met het uiterlijk van de auto, maar kan ook door gadgets voor in de auto aan te schaffen. Gadgets voor in de auto kunnen verschillende doeleinden hebben. Van praktisch tot stompzinnige gadgets. We hebben een aantal gadgets voor in de auto voor je op een rijtje gezet, kijk hieronder voor een aantal leuke gadgets voor in de auto!

12 volt pizzaoven

Gadgets voor in de auto kunnen erg praktisch zijn daar is deze pizzaoven voor in je auto een goed voorbeeld van. Sta je in de file? Of kan je niet wachten totdat je thuis bent? Dan is dit de idealen oplossing! De Pizza oven is te krijgen bij de internationale webwinkel Amazon. Voor een klein prijsje maak jij een lekkere pizza voor onderweg;).

gadgetsvoorindeautopizza.png

Front en back dashcam!

gadgets voor in de auto hier kan een dashcam niet ontbreken natuurlijk. Er gaan al veel filmpjes over internet waar Russen ongelukken maken en dit is gefilmd met een dashcam. Je kunt altijd aantonen wat er is gebeurt, mocht je problemen krijgen in het verkeer. Dit kan voordelig uitpakken tegenover de verzekeringsmaatschappij. Daarom is het de perfecte gadget voor in de auto. Heb je al een GoPro? Deze kan ook gemakkelijk met een beugel aan je voorraam gemonteerd worden.

gadgetsvoorindeautocamera.png

Smartrim

Behoort tot een van de top gadgets voor in de auto. Heb je luxe en dure velgen op je auto? Dan is het natuurlijk een voor iedere autobezitter een nachtmerrie; de stoep! Ben je aan het fileparkeren en raak je met je dure velgen de stoep, dan zijn ze vaak flink beschadigd! De Smartrim is de oplossing. Het is een sensor die je op je velg monteert en een app die je op je telefoon download. Wanneer de velg heel dicht bij de stoep komt krijg je een precieze melding op je telefoon. Dit behoort natuurlijk tot de ideale gadgets voor de auto! Hieronder nog een instructie video mocht je je velgen willen sparen.

Fuel book

Fuel Book is een plug en play apparaat wat behoort tot een hele toffe gadget voor in de auto. Deze gadget voor in de auto tovert je auto om tot een smart car in een paar seconden. Alles wat je moet doen is de connector te plaatsen en de app te installeren. Door deze gadgets voor in de auto ben je de auto altijd een stap voor. Dit als bijvoorbeeld de benzine op is, dan laat je telefoon direct de dichtstbijzijnde tankstations zien en pinautomaten. Als je met een groep reist dan kan je precies zien wie er achter of voor je rijdt. Evenals de snelheid en in welke versnelling je zit. Dit zijn een paar opties die ingebouwd zitten in de Fuel Book. Het is een hele toffe gadget voor in de auto en goedkoop in aanschaf! Bekijk de instructie video hieronder!

Bekijk voor meer innovaties en gadgets op de website Iplaydit.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *