De website waar je nu op terecht bent gekomen, gaat over de basics en trendy ontwikkelingen.

De website waar je nu op terecht bent gekomen, gaat over de basics en trendy ontwikkelingen op het gebied van techniek en dergelijke. Dat is natuurlijk een onderwerp dat altijd belangrijk blijft, en waar de ontwikkelingen enorm hard gaan op dit moment.

Eigenlijk kun je stellen dat er geen week voorbij gaat, of er zijn wel nieuwe ontwikkelingen te bespeuren. Nieuwe ontwikkelingen die ook binnen no time uitgroeien tot een trend.

Toch zijn er ook ontwikkelingen geweest die niet altijd trend zijn geworden, alhoewel veel mensen die deze ontwikkeling nog niet in huis hebben gehaald, wel klagen dat deze ontwikkeling er nog niet is.

EÈn van die ontwikkelingen, die nog niet in alle huishoudens is doorgedrongen, is snel internet. Daarbij zou je toch denken dat veel Nederlanders, die immers allemaal gemiddeld erg lang online zijn, daar inmiddels al wel aan hebben toegegeven. Maar het blijkt uit onderzoek helemaal niet zo te zijn.

Snel internet kan in Nederland op twee manieren je huis binnen komen. Enerzijds is dat voor de mobiele telefoon 4G, anderzijds is dat voor de verbinding met het internet thuis, glasvezel.

Met 4G, wat staat voor 4e generatie, kunnen snelheden bereikt worden van tussen de 150 en 250 Mbps. En geloof me, dat is bijzonder snel. De download, muziekstream of de video is met deze snelheid in slechts een paar tellen geladen, en dat is toch wat we allemaal zoeken?

Bij de verbinding met glasvezel, liggen de mogelijkheden voor de snelheden nog hoger, tot wel 500 Mbps. Vroem, want dan hoef je al helemaal bijna niet meer te wachten.

En wat denk je? De gemiddelde snelheid van het internet wat mensen thuis in woning of huis hebben, is nog geen 20 Mbps. Gemiddeld zelfs maar 17 Mbps. Veel lager dus dan de snelheden die mogelijk zijn.

En dat is raar. Met de mobiele telefoon kunnen we via 4G vaak wel snel surfen, maar zodra we thuis op PC of WLAN zitten, zakt die snelheid ineens. Omdat we niet meer willen uitgeven.

Sneller internet is natuurlijk wat duurder, maar dat is het dachten wij toch wel waard. En toch laten we dit met ons allen gewoon op zijn beloop.

Maar met een paar klikjes, of een beetje moeite, is ook voor iedereen in Nederland een snelle internetverbinding mogelijk voor thuis. Het kost nog geen twee minuten werk. En het allermooiste? Het kost niet eens zo veel meer als de meeste mensen denken, en nu toch al uitgeven.

De truc is heel simpel. Iedereen heeft een abonnement voor de mobiele telefoon, om vanaf het vaste toestel thuis te kunnen bellen, om naar de televisie te kunnen kijken, en om thuis via PC of WLAN te kunnen surfen.

De meeste mensen hebben echter ook vier verschillende abonnementen. En dat wil ook zeggen vier keer de vaste kosten betalen. Dat kan natuurlijk ook anders, en vooral minder duur.

Hoe je dat doet? Heel simpel, sluit in plaats van vier verschillende abonnementen, slechts ÈÈn abonnement af, het zogenoemde Alles in 1 pakket. Daar kan je verschillende onderdelen in onderbrengen, en hoe meer onderdelen, hoe goedkoper het eigenlijk wordt.

Want bij drie onderdelen betaal je, in plaats van drie keer bij drie losse abonnementen, slechts ÈÈn keer de vaste kosten. En vaak krijg je op die manier voor hetzelfde als je nu toch al betaald, het snelle glasvezel internet, en ook nog eens als een soort bonus verschillende leuke televisiekanalen.

Wacht daarom niet langer, en vergelijk snel de alles in 1 pakketten die in Nederland worden aangeboden, en krijg eindelijk de snelheid op het internet die je verdiend.

Geef een reactie