Eenvoudig besparen

Besparen. Wie wil dat nou eigenlijk niet? Zeker als u er in kwaliteit of gemak niet op achteruit gaat. Dan wil iedereen dat wel toch? Dan houdt u meer geld over voor andere zaken. Bijna te mooi om waar te zijn, zo klinkt het. Maar het is toch mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van Internet, Bellen en TV?

Stel u heeft nu een abonnement bij KPN. Een provider die heel betrouwbaar is en hoge kwaliteit levert. U bent zeer waarschijnlijk erg tevreden. Maar daar betaalt u ook flink voor elke maand. Dit is dan ook zeker niet een van de goedkopere aanbieders in de markt. KPN heeft meerdere merken waarmee ze eigenlijk dezelfde diensten aanbieden. U kunt dus ook kiezen voor een zusje. Zoals Telfort. U kent dit merk waarschijnlijk wel van de reclames van de miljonair die het nu met wat minder moet doen, maar nog steeds dezelfde kwaliteit wilt als vroeger. Op maandbasis scheelt u dit minstens een tientje. Op jaarbasis is dat dus al gauw meer dan 100 euro. En dat is toch snel verdiend. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer aanbieders. Als u dan toch gaat overwegen om over te stappen kunt u het beste alles in 1 vergelijken. Zo krijgt u een volledig beeld van wat er leverbaar is op uw adres. Bij zo’n beetje elke aanbieder krijgt u snel internet (via glasvezel of DSL) en kunt u rekenen op veel TV-zenders, waarvan de belangrijkste zenders altijd in HD-kwaliteit te zien zijn. Dus daar is allemaal niet zoveel verschil in. Maar in de prijs des te meer. Daar kan het verschil in zitten. Op jaarbasis scheelt dit dus soms honderden euro’s. Van dat geldt gaat u toch liever op vakantie? Of dit geld kunt u gebruiken voor uw zorgverzekering volgend jaar die weer omhoog gaat in kosten.

Als u gaat switchen maak dan altijd gebruik van een leuke aanbieding. Zo kunt u vaak rekenen op enkele maandjes extra korting. Zo pakt u toch nog weer een paar tientjes extra korting op jaarbasis in het eerste jaar. U zou haast gek zijn als u het niet doet. Toch? Veel succes met uw bespaarde geld alvast.

Geef een reactie