Nederlandse Energie Maatschappij nieuwe concurrent Ziggo

Door middel van een goede reputatie, een onderscheidend aanbod en vooral een scherpe prijs wil de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) slagen op de telecommarkt. Afgelopen maandag maakte NLE de prijzen bekend van de alles in 1-abonnementen die ze aanbieden. Hierbij maken ze gebruik van het netwerk van KPN. Voor ADSL-internet (tot 100 Mbps) zijn klanten €29,95 kwijt. Ook krijg je nog 25 euro extra korting als je al energieklant bent bij NLE.

Concurrentie

NLE “wil de telecommarkt opschudden, net als de energiemarkt een paar jaar geleden”, aldus woordvoerster Bevaart van NLE. “We hopen mensen over te halen over te stappen, zodat de markt meer in beweging komt. Dat doe je met een scherpe prijs.” Er wordt slechts één ADSL-abonnement aangeboden, ongeacht of de maximale snelheid behaald wordt of niet. De afstand tot de wijkcentrale is namelijk cruciaal voor de snelheid van ADSL, hoe verder hier vanaf, hoe lager de snelheid ligt. Meer voordeel dus als je gebruik kan maken van de hoogste ADSL snelheid van 100 Mbps.

Vernieuwde inkomstenbron

Voor NLE is dit internetpakket een nieuwe bron van inkomsten die het bedrijf goed kan gebruiken. Er wordt naar verwachting steeds minder energie verbruikt door betere isolatie en nieuwe technologieën. Mede door een groot klantenbestand kan NLE voordeliger inkopen bij KPN, waardoor het de alles in 1-pakketten zo goedkoop kan aanbieden. NLE heeft zo’n 800.000 huishoudens die het voorziet van energie.

Vergelijken van providers

Heb je het idee dat je nu teveel betaalt voor je alles in 1-pakket? Vergelijk dan eens internet bellen tv op Overstappen.nl. Na het invullen van jouw postcode en huisnummer zie je direct welke abonnementen er allemaal mogelijk zijn op jouw adres. Maak je nooit gebruik van vast bellen en kijk je eigenlijk alleen maar televisie via Netflix? Dan is het handig om te kijken naar losse internetabonnementen. Speciaal voor mensen die alleen een internetabonnement zoeken kan je ook internet vergelijken op Overstappen.nl.

Geef een reactie