Nieuwe manier om je bedrijf te promoten

Als ondernemer ben je voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het aantal klanten van je organisatie te vergroten. Des te meer klanten je hebt, des te groter de omzet ook zal zijn. Dit maakt het makkelijker om verder te groeien, omdat je bijvoorbeeld personeel aan kunt nemen, nieuwe marketingcampagnes op kunt zetten, enzovoorts. Er zijn tal van verschillende manieren om je bedrijf te promoten. Het is belangrijk om vooraf voor een goed doordacht marketingplan te kiezen, om te voorkomen dat de marketingcampagnes niet effectief zijn. Dit is immers zonde van je investering!

Video’s zeggen meer dan woorden

Een van de manieren om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij mensen, is het gebruik van een animatievideo. Met een animatievideo kun je heel duidelijk en op een speelse manier beschrijven welke diensten of producten door je bedrijf worden aangeboden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden, waardoor de kans groter is dat consumenten je video bekijken dan dat zij grote lappen tekst lezen.

Het laten maken van een animatievideo kan onder meer bij animatiestudio Animotus.nl. In de afgelopen jaren is de prijs voor het laten maken van een animatievideo flink gedaald, wat het steeds meer de moeite waard maakt om voor zo’n animatievideo te kiezen.

Leuke gadgets laten bedrukken

Naast de mogelijkheid om online marketingcampagnes op te zetten, kun je ook aan fysieke marketing denken. Kies bijvoorbeeld voor bedrukte shirts of leuke bedrukte gadgets die je uit kunt delen op beurzen of tijdens andere evenementen. Denk bijvoorbeeld ook aan een bedrukte zonnebril, die je tijdens festivals aan bezoekers kunt geven. De kans is groot dat zij de zonnebril tijdens het festival gebruiken, waardoor je een enorm bereik hebt! Eenmaal thuis zullen de festivalbezoekers mogelijk nog eens naar de diensten of producten van je bedrijf zoeken.

Geef een reactie