Sexy Discokleding kopen

De discokleding die je op deze website kan vinden zijn zorgvuldig geselecteerd op stijl en kwaliteit van de stof. Onze mode experts zijn dag in dag uit bezig om een compleet aanbod neer te zetten. Zo kan je kiezen voor de stijlvolle netpanty’s met bloemenprint, of wellicht past een panty met kant look beter bij je.

Misschien heb je nu zo iets van, past dat wel bij mij? Maak je geen zorgen, je bepaalt zelf hoeveel je bloot wil geven, er is voldoende keuze op het gebied van beenmode. Je kan kiezen voor de traditionele ‘fishnet’ panty of je kan het nog een stukje aantrekkelijker maken met een stijlvol patroon. Een panty met vlinders er in verweven behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

Wat zijn netpanty’s eigenlijk?

Het grote verschil tussen netpanty’s en de normale panty’s zit hem voornamelijk in de mazen, die zijn bij een ‘net’ panty een stuk groter en daarom kan je het met een visnet vergelijken, dat verklaart gelijk ook de  Engelse benaming ‘Fishnets’!

Daarnaast is de manier van weven anders, een netpanty wordt namelijk geknoopt, een normale panty is eigenlijk altijd gebreid. Hoewel dit minder voorkomt heeft het knopen van een panty’s zoals een visnet een groot voordeel, er komen geen ladders in en dat maakt de stof heerlijk flexibel.

Er zijn veel soorten panty’s maar op het gebied van net panty’s zijn er ook weer twee varianten te onderscheiden. De meeste panty’s hebben vrij grove mazen, er zijn echter ook fijne modellen waarbij de mazen een stukje kleiner zijn.

Geef een reactie