Technische snufjes in huis

Wie droomt er niet van een huis vol met technische snufjes? Denk bijvoorbeeld aan een woning die volledig is ingericht met apparaten, die op een smartphone of tablet zijn aan te sluiten! De hype rond Internet of Things zet zich steeds verder voort, wat onder meer terug te zien is in de wasmachines die op een mobiele telefoon zijn aan te sluiten. Of wat te denken van een slimme thermostaat, waarmee je de kachel onderweg naar huis aan kunt zetten! Zo kom je nooit meer in een koude woning thuis. Daarbij bespaar je energie als je de kachel in de ochtend vergeet uit te zetten.

Een muur vol monitoren maken

Wanneer je bij een groot bedrijf komt, moet je niet raar opkijken als je hier een muur vol losse monitoren vindt. Deze monitoren zijn op een slimme manier met elkaar verbonden, waardoor men beelden over het geheel aan monitoren kan laten zien. Dit geeft een muur niet alleen een speels effect, ook heb je zo relatief goedkoop een prachtig groot scherm! Een dergelijke muur zou je ook binnen je eigen woning kunnen creƫren met de monitoren van Beetronics. Kies bijvoorbeeld voor een set van zes of negen 15-inch monitoren tegen de muur.

Slimme elektrische apparatuur in huis

In de inleiding van dit artikel werd de hype rond Internet of Things al even aangehaald. Je kunt verschillende slimme elektrische apparatuur aan het interieur binnen je woning toevoegen. De slimme wasmachine en thermostaat zijn hier twee goede voorbeelden van, maar er zijn nog tal van alternatieven. Denk ook aan slimme verlichting in huis, waarbij je de lampen op afstand kunt bedienen. Zo hoef je niet meer van de bank te komen om de lampen uit te zetten. Deze gadget is een stuk goedkoper dan een slimme wasmachine of thermostaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *