Televisie kijken zoals jij wil met de Android Mediaplayer

Android is continu bezig nieuwe applicaties en apparaten te ontwikkelen. Eén van de laatste innovaties van het populaire besturingssysteem, is de Android Mediaplayer. In dit artikel lees je wat een Android box is, wat deze box kan doen en wat de voordelen zijn van de Android tv box.

De Android Mediabox: een korte introductie

De Android Mediaplayer wordt ook wel de Android Mediabox, de Android tv box of de Android box genoemd en is een apparaat dat je op je televisie aansluit. Heb je de box op je televisie aangesloten, dan kun je tv kijken via het internet op jouw vaste toestel. Dit betekent dat je series, films en uitzendingen van Uitzending Gemist niet meer op je laptop of desktop hoeft te kijken, maar deze gewoon op je televisie zet.

De mogelijkheden van de Mediaplayer van Android

Met de Mediaplayer van Android kun je zelf bepalen hoe je jouw televisie wil gebruiken. Uiteraard kun je nog gewoon de standaard zenders kijken, maar kun je ook een film, serie of uitzending van Uitzending Gemist streamen. Verder is het ook mogelijk om foto’s en video’s uit de eigen collectie op de televisie te tonen, bijvoorbeeld als je jouw vakantiefoto’s eens wil bekijken op een groter scherm. En wil je muziek luisteren met de boxen van je televisie? Dan zet je jouw favoriete nummers gewoon door naar de tv om op deze manier naar jouw favoriete muziek te luisteren.

De voordelen van de Mediaplayer van Android

Er zijn enkele voordelen verbonden aan een Android Mediabox kopen. Het eerste voordeel van de Mediabox, is dat je jouw favoriete series, films en uitzendingen van Uitzending Gemist op je televisie kunt kijken. Hier hoef je de inhoud niet voor te downloaden, maar kun je de filmpjes gewoon streamen. Een ander voordeel van de Android box, is dat er geen duur abonnement aan vast zit om televisie te kunnen kijken. Bij online webwinkels zoals www.wezan.nl betaal je eenmalig lage kosten voor de box en daarna hoef je niets meer te betalen om het apparaat te gebruiken.

Geef een reactie