Tips om de nieuwste series te kijken

 

De nieuwste series worden vaak eerst in Amerika gepubliceerd. Dit betekent dat je als Nederlandse of Belgische kijker al snel een paar weken moet wachten, voordat je dezelfde aflevering kunt bekijken. Als gevolg van deze situatie besluiten veel Europese volgers om de afleveringen al voor de publicatie hiervan te downloaden. Er zijn vaak Amerikanen die de nieuwste afleveringen van bekende series op internet delen, als de aflevering in Amerika eenmaal gepubliceerd is. Wist je dat er een simpelere oplossing is voor dit probleem? Maak bijvoorbeeld gebruik van een VPN!

VPN gebruiken om series te kijken

VPN staat voor Virtual Private Network, wat betekent dat er binnen je huidige netwerk een privénetwerk kan worden opgebouwd. Het is te vergelijken met een proxydienst, waarvan je er op internet steeds meer vindt. Bij een VPN lijkt het voor Netflix alsof je in Amerika bent, terwijl dit in werkelijkheid natuurlijk niet zo is. Voor een VPN-dienst dien je vaak een paar euro per maand te betalen, waarmee je de VPN onbeperkt kunt gebruiken. Amerikaanse Netflix kijken wordt zo heel eenvoudig! Daarbij loop je niet het risico dat je vervelende malware of virussen op je computer installeert tijdens het downloaden van de nieuwste afleveringen van je favoriete serie.

Afleveringen op YouTube bekijken

Een alternatief voor het gebruik van een VPN is het bekijken van de nieuwste afleveringen op YouTube. Net als dat afleveringen vaak al te downloaden zijn voor ze in Europa gepubliceerd worden, zijn ze soms ook op YouTube te bekijken. Een nadeel aan deze manier van series kijken, is dat de afleveringen mogelijk al verwijderd zijn van YouTube voordat je wilt kijken. Het is namelijk niet toegestaan om de afleveringen via YouTube te delen, waardoor YouTube ze vaak zo snel mogelijk weer verwijdert.

Geef een reactie