Waterdichte Bluetooth speakers

Tegenwoordig zijn er steeds meer fabrikanten bezig met het uitbrengen van audioapparaten met een waterdichte functie. Er zijn verschillende bedrijven die zich hiermee bezighouden. JBL doet het met verschillende series, waaronder de Charge en Xtreme series. Ultimate Ears doet het met de MEGABOOM en BOOM series. Dan is er nog Coeber, die het doet met de Ace en de Deuse. Coeber is een Nederlands elektronicabedrijf wat bezig is geweest met de ontwikkeling van de speakers en heeft onlangs maar liefst 2 Bluetooth speakers uitgebracht met een waterdichte / spatwaterdichte functie. De Ace is de waterdichte variant van Coeber en de Deuse is de spatwaterdichte

Spatwaterdicht

De Deuse is de spatwaterdichte speaker, die naar eigen zeggen de douche speaker genoemd wordt. De speaker is speciaal ontworpen om in de douche te gebruiken. De spatwaterdichtheid komt dit natuurlijk erg van pas, omdat de speaker geen waterschade kan oplopen. Ook zitten er handige knoppen op, zodat u niet de douche hoeft te verlaten om de muziek bijvoorbeeld te pauzeren of om het volume harder of achter te zetten. Een erg handige feature is bovendien de belfunctie. De speaker heeft een ingebouwde microfoon, hierdoor kunt u zelfs bellen onder de douche. Enorm handig voor de drukke mensen onder ons. De speaker is geprijsd op €34,95 inclusief btw.

Geheel waterdicht

De Ace is de waterdichte bluetooth speaker van Coeber. Iets wat de fabrikant garandeert, is het feit dat de speaker onder water gehouden kan worden. Steeds meer fabrikanten komen met waterdichte speakers, maar dit wordt niet door veel fabrikanten gegarandeerd. Wat dat betreft is de Coeber Ace dus verschillend tegenover haar concurrenten en dat is mede de reden dat deze speaker door ons behandeld wordt. De Coeber Ace is bovendien erg voordelig geprijsd tegenover de concurrenten, met een prijs van €94,95 inclusief btw.

Geef een reactie