Altijd en overal snel mobiel internet dankzij prepaid internet

We zijn met z’n allen steeds meer online en internet is zelfs een levensbehoefte geworden. Toch zijn er momenten dat je geen gebruik kunt maken van internet. Bijvoorbeeld als je (tijdelijk) geen vaste internetaansluiting hebt of wanneer je onderweg bent. Met prepaid internet zijn deze problemen voor altijd verleden en kun je echt altijd en overal online.

Voordelen van prepaid internet

Je kunt met prepaid internet altijd online omdat je geen gebruik meer hoeft te maken van een internetaansluiting. In plaats daarvan maak je met een modem (MiFi of USB-modem) je eigen WiFi hotspot. Daarnaast zit je niet meer vast aan een vast contract maar betaal je alleen voor de MB’s die je gebruikt. Als je tegoed is gebruikt kun je na het opwaarderen direct weer online. Zo heb je dus nooit kosten buiten de bundel of onverwachte en hoge rekeningen. En omdat je gebruik maakt van het 4G netwerk is prepaid internet is ook nog eens supersnel.

MiFi

De MiFi of Mobile WiFi is een klein modem op zakformaat. Als je een simkaart in de MiFi plaatst maakt het modem verbinding met het mobiele netwerk. Dit WiFi signaal wordt vervolgens omgezet naar je eigen WiFi hotspot. Je kunt met maar liefst 10 apparaten tegelijk verbinding maken met de MiFi. Dus niet alleen met je smartphone of tablet, maar bijvoorbeeld ook met je desktop pc, spelcomputer of digitale printer. Daardoor kun je de verbinding ook makkelijk delen met je vrienden, familie of huisgenoten.

USB-modem

Ook met een USB-modem kun je overal gebruik maken van snel prepaid internet. Dit is een USB-stick met een ingang voor een simkaart. Het verschil met de MiFi is dat je met dit USB-modem met één apparaat tegelijk online kunt. Als je de simkaart in het USB-modem plaatst kun je deze aansluiten op de USB-poort van je laptop of desktop pc. De eenvoudige software op het USB-modem wordt automatisch geïnstalleerd. Daarna kun je meteen gebruik maken van prepaid internet op je laptop of desktop pc.

Conclusie

Prepaid internet is de ideale oplossing als je (tijdelijk) geen beschikking hebt over vast internet. Met een MiFi heb je je eigen WiFi hotspot en kun je met wel 10 apparaten tegelijk online. Als je met slechts met één apparaat tegelijk wilt internetten biedt een USB-modem uitkomst. Met het unieke aanbod van prepaid internet heb je ook altijd snel mobiel internet als je in het buitenland bent. Je betaalt in de hele EU namelijk hetzelfde voordelige tarief als in Nederland. Kijk voor een actueel overzicht van alle aanbiedingen voor prepaid internet op prepaidinternet.nl.

Prepaid internet , mobiel internet , USB-modem, MiFi

 

Geef een reactie