De nieuwste snufjes in wasmachines

De techniek heeft zich in de afgelopen jaren razendsnel ontwikkeld. Dit is aan verschillende producten terug te zien! Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine, die meedoet aan de ontwikkeling van Internet of Things. Het idee achter Internet of Things is dat alle apparatuur binnen een woning op een smartphone kan worden aangesloten via het WiFi-netwerk binnen de woning. Op deze manier is het mogelijk om je wasmachine voortaan met je mobiele telefoon te besturen. Ideaal wanneer je wilt weten hoelang de wasmachine nog bezig is!

Wasmachine besturen via je mobiele telefoon

Niet alle wasmachine beschikken over de benodigde technologie om de wasmachine met je mobiele telefoon of tablet te kunnen besturen. Het idee achter deze technologie is dat de wasmachine op afstand bestuurbaar is, wat te vergelijken valt met de technologie achter de slimme thermostaat die in veel woningen gebruikt wordt tegenwoordig.

Met de app die bij de wasmachines hoort kun je de wasmachine niet alleen in huis besturen met mobiele apparaten, maar ook buitenshuis. Zo kun je de wasmachine op je werk aan- of uitzetten, kun je controleren of de wasmachine al bijna klaar is, enzovoorts. Op deze manier voorkom je dat de wasmachine overbodig lang aan blijft staan.

Een wasmachine met droger

Naast de mogelijkheid om een wasmachine met je mobiele telefoon of tablet te besturen, zijn er tegenwoordig ook verschillende wasdroogmachines. Hierbij wordt een wasmachine gecombineerd met een wasdroger, tot een nieuw apparaat. De ontwikkeling van deze apparaten heeft een flinke groei doorgemaakt, waardoor de systemen steeds beter en nauwkeuriger werken. Bij deze machines kun je uit verschillende programma’s kiezen, waarbij de vuile was eerst gewassen wordt en vervolgens automatisch wordt gedroogd. Je kunt natuurlijk ook voor een losse was- of droogbeurt kiezen.

Direct een wasmachine met de nieuwste snufjes kopen? Kijk eens op wasmachine.nl voor een ruim aanbod aan moderne wasmachines!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *